×

Bellen of WhatsAppen

Direct even bellen of appen om de mogelijkheden door te nemen? Gezellig! Je kan mij bereiken op dit nummer: WhatsApp: 06 300 54 246 Telefoon: 06 300 54 246 Als ik niet direct de telefoon op kan nemen, dan bel ik 's avonds terug.
 Het verhaal van jullie dag in een cinematische trouwfilm.

De stappan van begin tot eind

Een duidelijke visie en een goed doordachte werkwijze; op die manier zorgen we er samen voor dat iedere film een nieuw hoogtepunt wordt. Bekijk hieronder de stappen van het proces.

1
Contact
Jullie zijn nieuwsgierig en willen graag meer weten. Er wordt contact gelegd via de telefoon of het contactformulier.
2
Eerste kennismaking.
We spreken af bij ons of bij jullie thuis om kennis te maken. Als jullie het leuk vinden krijgen jullie een trouwfilm te zien, zodat je weet wat je kan verwachten.
3
Reserveren
De datum van jullie trouwdag wordt gereserveerd. Ik houd deze datum vrij in mijn agenda. Ik vraag van jullie een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag.
4
Tweede contactmoment
Enkele weken voor de trouwdag spreken we nogmaals af. Deze keer nemen we de indeling van jullie dag door en bespreken we eventuele wensen. Denk ook na over welke muziek je graag onder de trouwfilm zou willen.
5
De grote dag
De trouwdag is aangebroken. Ik zorg ervoor dat alle bijzondere momenten van begin tot eind worden vastgelegd. Ik ben als eerste bij de bruid en vervolgens bij de bruidegom, tenzij jullie anders aangeven.
6
Montage
Alle hoogtepunten van de dag worden samengevoegd in een prachtige film van 10-15 minuten. Afhankelijk van de drukte van de periode duurt dit 6-8 weken. De resterende 75% wordt gefactureerd.
7
Oplevering
We spreken een datum af om samen na te genieten van jullie dag. We bekijken het resultaat en jullie ontvangen de houten USB-stick.
8
Nagenieten
Tijd om met familie en vrienden af te spreken. Ook zij zullen genieten van de film van jullie prachtige dag. Als jullie een nieuw bruidspaar aandragen, ontvangen jullie van mij een leuke attentie.

Neem contact op

Leuk dat jullie interesse hebben! Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Vul dan het onderstaande formulier in, ik neem dan snel contact met jullie op. Gewoon een mailtje sturen kan natuurlijk ook! Mijn e-mailadres is wim[a]julliedag[d]nl Probeer op tijd te reserveren, de beschikbare dagen (met name in de zomer) raken snel vol.